ENV.net : značajan broj organizacija uzeo učešće

Analiza odgovora na Upitnik je u toku. Značajan broj organizacija je uzeo učešće (42). 

 

 

 

 

 

Analizom različitih kategorija organizacija civilnog društva koje su uzele učešće, odnosno pokazale zainteresovanost za oblikovanje ENV.net procesa u Srbiji, pokazuje se znatno veća aktivnost “udruženja KOJA SE IZMEĐU OSTALOG bave životnom sredinom” u odnosu na aktivnost “udruženja koja se PRIMARNO bave životnom sredinom”.

__________

Tim ENV.net projekta poziva sve OCD i druge zainteresovane organizacije da on-line odgovore na pitanja postavljena u okviru ENV.net upitnika: Alat za podršku zaštiti životne sredine u Srbiji : https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?fromEmail=true&formkey=dGhqU09hRjhfci1WMVN3WE5IcXlrVGc6MA

Rok je  bio 5. april 2013. godine.

ENV.net Projektni tim stoji na raspolaganju za potrebne dodatne informacije o ovom Upitniku ili  projektu (e-mail adresa: env.net.easd@gmail.com ).  Projekat pod nazivom “Razvoj ENV.net u zemljama Zapadnog Balkana i Turskoj: unapređenje uticaja građana na proces reformi u sektoru životne sredina kao podrška približavanja Evropskoj uniji”. Za više informacija pogledajte: http://www.tacso.org/doc/130110_information-sheet-ENV.NET-project_REVISED.pdf , odnosno na ovom sajtu : PROJEKTI.